aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑδιανόητο: «Καυτό» sex tape διάσημων ποδοσφαιριστών με μελαχρινή καλλονή

Αδιανόητο: «Καυτό» sex tape διάσημων ποδοσφαιριστών με μελαχρινή καλλονή

Σάλος έχει προκληθεί σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο μετά το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει δύο ποδοσφαιριστές να ερωτοτροπούν με μελαχρινή καλλονή.

Αντόνιο Λούνα και ο Σέρxι Ενρίκ είναι ποδοσφαιριστές της Εϊμπάρ, ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Το «ροζ» βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου… Οι ίδιοι ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ