aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«42 χρόνια είναι πολλά για να είμαστε συμβιβασμένοι»

«42 χρόνια είναι πολλά για να είμαστε συμβιβασμένοι»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της Αμμοχώστου εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και δηλώνει πως το σωματείο θα παραμείνει φάρος επιστροφής στις πατρογονικές ρίζες.

Αναλυτικά:

«14 Αυγούστου 1974 – 14 Αυγούστου 2016. 42 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του δίδυμου εγκλήματος, 42 χρόνια μετά την κατάληψη της θαλασσοφίλητης πόλης μας, 42 χρόνια υπομονής – καρτερίας και επιμονής για επιστροφή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου καταγγέλλει και καταδικάζει και τη δεύτερη φάση της βάρβαρης τουρκικής εισβολής που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της Αμμοχώστου.

Δηλώνουμε απερίφραστα πως το σωματείο μας θα παραμείνει φάρος επιστροφής στις πατρογονικές μας ρίζες και μέσα από τις δραστηριότητες του θα κρατά περήφανα ψηλά το λάβαρο της αγαπημένης μας Αμμοχώστου.

42 χρόνια είναι πολλά για να είμαστε συμβιβασμένοι με το βίαιο διαχωρισμό που επέβαλαν οι ξένες δυνάμεις και οι δούρειοι ίπποι τους. Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι αγωνιστές για την επιστροφή και την τελική δικαίωση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ