aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO10 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες για τον Ρονάλντο

10 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες για τον Ρονάλντο

Το Euro τελείωσε και η Πορτογαλία ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Ρονάλντο σήκωσε περιχαρής το κύπελλο και εμείς τώρα που κέρδισε αυτόν τον σημαντικό τίτλο είπαμε να ασχοληθούμε λίγο μαζί του. Γιατί δε θέλουμε στη κουβέντα πάνω να μην έχουμε μερικές πληροφορίες για εκείνον. Πάμε, λοιπόν, να σου πούμε μερικά (μάλλον) άγνωστα πράγματα για αυτό τον ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του δεν είναι Ρονάλντο

Το πλήρες όνομα του είναι Κριστιάνο Ρονάλντο ντο Σάντος Αβέιρο Christiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Για προφανείς λόγους, δεν το κράτησε ολόκληρο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έχασε το μπαμπά του όταν ήταν 20

Έχασε τον μπαμπά του από ασθένεια στο συκώτι που προκλήθηκε από τον αλκοολισμό. Ήταν μόνο 52 ετών και ο Ρονάλντο 20.

Αποβλήθηκε από το σχολείο

Μια καρέκλα που εκτόξευσε σε καθηγήτρια, τον οδήγησε εκτός μαθητικών αιθουσών στα 14 του χρόνια. Ήταν τότε που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Δεν έχει κανένα τατουάζ

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές, εκείνος δεν έχει κανένα τατουάζ στο σώμα του. Ναι, ούτε στα σημεία εκείνα που συνήθως δεν είναι σε κοινή θέα.

Έχει αγοράσει loft με άρωμα 50 Shades of Grey

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε δικό του ένα loft στον πύργο Trump της Νέας Υόρκης έναντι 18,5 εκατ. δολαρίων. Το συγκεκριμένο σπίτι λέγεται ότι ενέπνευσε τα γυρίσματα για την ταινία του 50 Shades of Grey.

Κατηγορήθηκε για βιασμό

Το 2005 συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό μιας γυναίκας σε ένα ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο Ronaldo αρνήθηκε τις κατηγορίες και τελικά αθωώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Είναι social media σταρ

Έχει 67 εκατομμύρια κόμμα 1 ακόλουθους στο Instagram. 67 εκατομμύρια.

Κάνει άπειρους κοιλιακούς

Κράτα τη ανάσα σου γιατί οι κοιλιακοί που κάνει δε χωράνε στο νου. 3.000 την ημέρα! Κάπως έτσι καταφέρνει μάλλον να έχει λιγότερο λίπος από ότι τα περισσότερα μοντέλα.

Πηδάει ψηλά

Πηδάει πολύ πιο ψηλά από ό,τι ένας μέσος παίκτης του NBA. Δε θα σου πούμε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, πιστεύουμε ότι σου αρκεί αυτή η πληροφορία.

Βγάζει περισσότερα από τον Ομπάμα

Χρειάζεται 6 μέρες, 9 ώρες, 17 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα να βγάλει όσα βγάζει ο Αμερικανός πρόεδρος μέσα σε ένα χρόνο. Βγάζει περίπου 274.000 δολάρια τη βδομάδα. Είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ