aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΧαράλαμπε, πονάνε τα ματάκια μας με όλα αυτά που βλέπουν!

Χαράλαμπε, πονάνε τα ματάκια μας με όλα αυτά που βλέπουν!

Πήρε σβάρνα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Χαράλαμπος Σκαπούλλης, για να διεκδικήσει το δίκιο των Κύπριων Διαιτητών.

 

Για την ακρίβεια, οι διαιτητές μας είναι ενοχλημένοι επειδή σε περσινή συνάντηση με την ΚΟΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου υπήρξαν διαβεβαιώσεις και αποφασίστηκε ότι θα ήταν ο τελευταίος τελικός με ξένους διαιτητές.

Ο Χαράλαμπος Σκαπούλης, μάλιστα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι στην περσινή συνάντηση δεν ήταν «παρών» ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αλλά δεν μπήκε στο κόπο να μας πει ποιοι παράγοντες της ΚΟΠ ήταν παρόντες…

Εκείνο που ενοχλεί «βάναυσα» την κοινή γνώμη είναι οι ατάκες των αξιωματούχων των Κύπριων διαιτητών, όπως ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης, για την προκατάληψη στο κυπριακό ποδόσφαιρο. «Στην Κύπρο ζούμε, το θέμα της προκατάληψης θέλει δουλειά για να αλλάξει», είπε εν τη σοφία του ο Χαράλαμπος Σκαπούλης.

Για το γεγονός ότι σε ένα αγώνα ντέρμπι με σωρεία λαθών, η βαθμολογία ήταν σχεδόν άριστα (8.3),  ούτε λέξη. Παρατηρητής ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών (Μιχάλης Αργυρού), διαιτητής ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών (Χρίστος Νικολαΐδης) και τέταρτος διαιτητής ήταν ο γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών (Χαράλαμπος Σκαπούλλης), αλλά δεν είχε τίποτα να μας πει. 

Παρά μόνο ότι «το θέμα της προκατάληψης θέλει πολλή δουλειά για να αλλάξει». Πώς ν’ αλλάξει, ρε Χαράλαμπε, που πονάνε τα ματάκια μας με όλα αυτά που βλέπουν!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ