aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Κύριε πρόεδρε του Απόλλωνα, ΝΤΡΟΠΗ»!

«Κύριε πρόεδρε του Απόλλωνα, ΝΤΡΟΠΗ»!

Με μία γλαφυρή, ρομαντική, αλλά και άκρως «καυστική» ανάρτησή του στο Facebook, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και συγγραφέας, Τάκης Μιχαήλ, ασκεί κριτική στη διοίκηση του Απόλλωνα για το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αναδείχθηκαν κυπελλούχοι το 1965 (η πρώτη φορά για τη λεμεσιανή ομάδα) δεν βρίσκουν εισιτήριο να αγοράσουν για να τον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης!

Η αυτούσια ανάρτηση του Τάκη Μιχαήλ, έχει ως ακολούθως:

«Κύριε πρόεδρε του Απόλλωνα, ΝΤΡΟΠΗ

Κύριοι του Συνδέσμου Παλαιμάχων Απόλλωνα, ΝΤΡΟΠΗ

Πριν ακριβώς πενήντα χρόνια, το 1966, ο Απόλλων στέφτηκε κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σε λίγες μέρες δίνει αγώνα για ακόμα μια στέψη και η Λεμεσός είναι μαζί του.

Σήμερα συνάντησα μια δόξα του Απόλλωνα και του κυπριακού ποδοσφαίρου, ένα ποδοσφαιριστή που συνέβαλε σ’ αυτό το πρώτο κύπελλο και δόξασε την ομάδα του όσο λίγοι. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έψαχνε απεγνωσμένα να βρει ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ένα εισιτήριο για τον τελικό.

ΝΤΡΟΠΗ και ξανά ΝΤΡΟΠΗ

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές του πρώτου εκείνου επάθλου που άνοιξε τον δρόμο στον Απόλλωνα είναι όλοι κι’ όλοι εφτά απομείναντες στη ζωή, οι άλλοι έχουν φύγει από την ζωή.

Για την ιστορία αναφέρω αυτούς που είναι στη ζωή: Κρυστάλλης, Άντρος Φωτογράφος, Κ. Βασιλειάδης, Π. Γιολίτης, Ευαγόρας, Καβάζης, Αντρος Θεμιστοκλέους. Ο Παναγίδης είναι στην Αμερική

Αυτοί που έφυγαν: Γαβαλούϊ, Καντιλανάφτης, Φασουλλής, Γιαννάκης Παπαϊωάννου, Ζόνλαϊ (προπονητής, με ερωτηματικό αν είναι στη ζωή).

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κύριοι, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Να ανοίξετε αμέσως το τυπογραφείο και να εκδώσετε εφτά προσκλήσεις (εγώ λέω 14) να δώσετε ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ σε αυτή την ιστορία του Απόλλωνα, που, μην το ξεχνάτε είναι χάριν σε αυτούς που εσείς ευρίσκεστε στο σωματείο.

Διαβάζω στον Τύπο ότι έρχονται για τον τελικό οι ξένοι πρώην ποδοσφαιριστές Χαφτανί, Γκιντέρος, Λόπεζ. Αν κύριοι, αυτοί οι καλοπληρωμένοι, έρχονται με έξοδα του σωματείου, (το πιο πιθανόν) τότε η ΝΤΡΟΠΗ δεν ξεπλένεται με τίποτε.

Αναγκάστε μας, το επόμενο μας σημείωμα να σας δίνει συγχαρητήρια γιατί κατανοήσατε το λάθος σας

Ευχαριστώ

Τάκης Μιχαήλ

Παλαίμαχος ΑΡΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ