aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Πάρντο»

«Πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Πάρντο»

Η ελλαδική ιστοσελίδα onsports.gr σε σημερινό της δημοσίευμα «στέλνει» τον Ούρκο Πάρντο στον Παναθηναϊκό!

Επικαλείται μάλιστα πρόταση των πρασίνων στον κίπερ του ΑΠΟΕΛ, καθώς και πληροφορία που μετέδωσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων Πανίκος Χατζηλιασής. Το δημοσίευμα:

«Ένα απίστευτο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αρκετά δελεαστική σε πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται από την Κύπρο, όπου τα τελευταία χρόνια, ο Ούρκο Πάρντο υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου του με τους πορτοκαλί και θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, ο επόμενος… σταθμός στην καριέρα του αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, αλλά όχι για τους Πειραιώτες ή για τον Ηρακλή, όπου είχε περάσει πριν τους «ερυθρόλευκους», αλλά για τον Παναθηναϊκό. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπεύθυνος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, ο οποίος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό 101,1 FM: “Υπάρχει αρκετά καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Ούρκο Πάρντο”…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ