aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΤα δοκάρια και το «ουφ» του Πάρντο

Τα δοκάρια και το «ουφ» του Πάρντο

«Ο Απόλλων είναι η ομάδα που δυσκολεύει περισσότερο τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για αντιληφθεί κανείς τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση του Σαββάτου, καλό είναι δούμε τι έγινε στα δύο φετινά 90λεπτα. Στο ματς του πρώτου γύρου (11η αγωνιστική), η ομάδα της Λεμεσού επιβλήθηκε με 1-0, με το γκολ να πετυχαίνει ο Γκιέ Γκιέ στο 58ο λεπτό.

Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (26η αγωνιστική), ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με το ίδιο σκορ, με τον Εφραίμ να είναι ο «χρυσός» σκόρερ. Ισως, μάλιστα, ο Απόλλων να άξιζε κάτι καλύτερο. Και τα δύο δοκάρια που είχε τα λένε όλα.

Στο 11ο λεπτό, όταν από τα έντεκα βήματα ο Ντα Σίλβα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, θα μπορούσε νωρίς-νωρίς να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε. Σε εκείνο το σημείο, αν οι γηπεδούχοι έφερναν το ματς στα ίσα, ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.

Στο 90’+2 ήλθε η άλλη μεγάλη φάση. Η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών μετά από κεφαλιά που έπιασε ο Μοντέιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ