aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Respect… σε «Μπίδη»

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος, ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για όλα όσα πρόσφερε στους “γαλαζοκίτρινους”.

Αναλυτικά:

Ο πιο ευφυής Κύπριος ποδοσφαιριστής, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και καλός οικογενειάρχης βγάζει την αγωνιστική γαλαζοκίτρινη φανέλα. Η συνεισφορά του Χαραλαμπίδη με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους ίσως να μην εκτιμήθηκε αρκετά. Πάντοτε χαμηλών τόνων, σπάνια έπαιρνε κάρτες, σπάνια επεδίωκε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Όσοι μιλούν για το έπος των 8 αναφέρονται συνήθως στον ζογκλέρ Αίλτον, στα γκολ του Μαντούκα ή στις κρίσιμες αποκρούσεις του Χιώτη.

Αν κάποιος κοιτάξει όμως πιο προσεκτικά θα δεί ότι οι κρίσιμες ασίστ πάρε – βάλε έφυγαν από το πόδι του Μπίδη. Και κάτι τελευταίο: ο Κωνσταντίνος δεν είναι μοναδικός μόνο για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα. Αλλά κυρίως επειδή είναι ένας τζέντλεμαν των γηπέδων, όπως ο μεγάλος Γιάννος Ιωάννου. Αυτό εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος. Τον άψογο επαγγελματία, το σωστό άνθρωπο, τον καλό αθλητή, τον ευφυή ποδοσφαιριστή που δεδομένα θα πετύχει σε ότι κάνει από δω και μπρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ