aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Ποιος θα δώσει 350.000 ευρώ για τον Πιατκόφσκι;»

«Ποιος θα δώσει 350.000 ευρώ για τον Πιατκόφσκι;»

Οι Πολωνοί… ξεφορτώθηκαν τον Ματέτους Πιατκόφσκι και όπως φαίνεται πανηγυρίζουν. Πολωνικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα www.wspolczesna.pl κάνει αναφορά στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν πέρσι από τη Γιαγκελόνια και εκεί που πήγαν δεν κατάφεραν τίποτα.

Αποτέλεσμα ήταν να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και αυτός να μην χάσει ποιοτικές μονάδες. Ανάμεσα τους και το όνομα του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Ματέους Πιατκόφσκι.

«Ήταν ο πρώτος που έφυγε από την ομάδα πέρσι το καλοκαίρι. Όταν βρισκόταν στη Γιαγκελόνια –σύμφωνα με το transfer-markt.pl- η τιμή του ήταν 400.000ευρώ. Πέρσι στο κυπριακό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 249 λεπτά και σκόραρε μια φορά.

Ναι, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα τον αποχαιρετήσει, αφού το συμβόλαιο του λήγει την 1η Ιουλίου. Η τιμή του τώρα είναι 350.000 ευρώ, αλλά ποιος θα τα δώσει για να αγοράσει έναν 32χρονο επιθετικό;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ