aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Ευγνωμονώ το ποδόσφαιρο που έπαιξα μαζί σου»

«Ευγνωμονώ το ποδόσφαιρο που έπαιξα μαζί σου»

Ο Τόμας ντε Βινσέντι μέσω του Instagram αποχαιρετάει τον φίλο και συμπατριώτη του και μέχρι πρότινος συμποδοσφαιριστή του στον ΑΠΟΕΛ, Φερνάντο Καβενάγκι.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας του τελευταίου με τον ΑΠΟΕΛ, ο «Ντέβι» πόσταρε τη φωτό που βλέπετε (κάντε κλικ για μεγέθυνση) συνοδευμένη με ένα σχόλιο.

«Είμαι ευγνώμων στο ποδόσφαιρο που μου επέτρεψε να σε γνωρίσω και να παίξω μαζί σου. Ένα είδωλο ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Αργεντινής -του δεύτερου-, αλλά γεμάτος ταπεινότητα. Ευχαριστώ για όλα φίλε! Σου εύχομαι τα καλύτερα!», έγραψε ο Ντε Βινσέντι αστειεύοντας μάλιστα τον «Κάβε» για το γεγονός πως ο τελευταίος είναι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ με την οποία μεγαλούργησε, και ο πρώτης υποστηρικτής της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Καβέναγκι μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ευχαρίστησε τον Ντε Βινσέντι, αλλά και όλους όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν και τόνισε πως μετά το πρόβλημά του θα επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός.

Εκ των τέως πλέον συμπαικτών του στον ΑΠΟΕΛ, τον Καβενάγκι στήριξε και ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος μέσω Twitter τόνισε πως ήταν χαρά, τιμή και προνόμιο γι’ αυτόν που είχε ως συμπαίκτη του τον Αργεντινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ