aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«ΑΠΟΕΛ για… αντίποινα»

Την Βάρνταρ τη θυμάστε; Ναι, την ομάδα των Σκοπίων που αντιμετώπισε πέρσι ο ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καταφέρνοντας έστω και δύσκολα να την αποκλείσει χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας (1-1) και σε συνδυασμό με το 0-0 του ΓΣΠ.

H Βάρνταρ είναι και φέτος μια από τις 17 υποψήφιες αντιπάλους των γαλαζοκιτρίνων στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σκοπιανοί, που λέτε, δεν έχουν χωνέψει ακόμη τον περσινό αποκλεισμό τους από τους πρωταθλητές μας, με τον 29χρονο μέσο Μπλαγκόια Λαμζέφσκι να δηλώνει ότι θα ήθελε η Βάρνταρ να κληρωθεί με τους γαλαζοκίτρινους για να πάρει εκδίκηση.

«Κάθε αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την κάθε μια από αυτές τις ομάδες. Αν με ρωτάτε ποιον επιθυμώ για αντίπαλο, το χρέος με τον ΑΠΟΕΛ παραμένει από τα περσινές διπλές αναμετρήσεις και ελπίζουμε ότι φέτος θα είμαστε σε θέση να του κάνουμε… αντίποινα (σ.σ εννοεί να πάρουν τη ρεβάνς)», δήλωσε μεταξύ άλλων στην οπαδική ιστοσελίδα «vardarfans.mk» ο έμπειρος μέσος.

Για την ιστορία, ν’ αναφέρουμε ότι ο Λαμζέφσκι ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέρασε στο ματς ως αλλαγή και σκόραρε σε βάρος του ΑΠΟΕΛ μέσα στα Σκόπια, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ