Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΆντε να τους πείσεις…

Άντε να τους πείσεις…

Όρος… που δεν πείθει πολλούς, είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει στο τέλος της η συνεργασία Νέας Σαλαμίνα και Πουρσαϊτίδη. Συγκεκριμένα, αυτό θα γίνει στις 31 Μαΐου, ημέρα που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ.

Ο όρος «αγκάθι»  είχε να κάνει με τον τρόπο αποπληρωμής της ρήτρας (ύψος €40.000) από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ελλαδίτη προπονητή, σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφάσιζε πρόωρο τερματισμό του συμβολαίου. Ο «Πούρσα» δεν δέχθηκε την πρόταση της Νέας Σαλαμίνας να πάρει το πιο πάνω ποσό με δόσεις. Αυτό λένε οι πληροφορίες. Γιατί είναι κι αυτοί που δεν πείθονται και θεωρούν πως κάτι άλλο υπάρχει πίσω από την πιο πάνω εξέλιξη.

Όπως και να έχει, όλα τα ωραία, γιατί έτσι εξελίχθηκε η συνεργασίας των δύο πλευρών, έχουν κάποια στιγμή και ένα τέλος. Πότε και ποια θα είναι η νέα στέγη για τον «Πούρσα», αλλά και ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε.

Κ.Κ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ