aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φιλική κρούση στον Κίκε Φλόρες

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλβέρτο Μπενίτο, έθεσε ως προτεραιότητά του την επιλογή γνώριμου σ’ αυτόν προπονητή, όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Νεόφυτου Λάρκου, ο οποίος δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Ανόρθωση.

Κι όταν λέμε γνώριμο προπονητή, εννοούμε προπονητή Ισπανικής καταγωγής ή ισπανόφωνο που να εργάστηκε στη χώρα των ταυρομαχιών. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο Μπενίτο έκανε μία φιλική κρούση στον συμπατριώτη του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή είναι προπονητής της Γουότφορντ και με το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα είναι… ελεύθερο πουλί.

Είναι εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του Φλόρες, κυρίως λόγω -πολύ- υψηλού κασέ, ενώ στο κόλπο της διεκδίκησής του μπήκαν ήδη αρκετές ομάδες και πιο δυνατές οικονομικά από την Ανόρθωση. Μία εξ αυτών, είναι η ΑΕΚ Αθηνών. Άρα, είναι ορθότερο να θεωρηθεί από τώρα πως ο Μπενίτο θα… ψωνίσει από χαμηλότερο ράφι τον νέο προπονητή της «Κυτρίας».

Η εφετινή εξασφάλιση της παραμονής της Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε ανεβάσει τις μετοχές του 51χρονου προπονητή, όμως, ο απογοητευτικός δεύτερος γύρος της ομάδας του, τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου. Κατά το παρελθόν, ο Φλόρες έχει εργαστεί στις Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ