aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠαραμυθιάζουν άγρια τον κόσμο της Ανόρθωσης. Μάλλον όλοι....

Παραμυθιάζουν άγρια τον κόσμο της Ανόρθωσης. Μάλλον όλοι….

Δεν τον έφταναν οι σκοτούρες του τον Χρίστο Πουλλαΐδη έχει και τον Σταν Φαλξ να του φορτώνει όλες τις αναποδιές της Ανόρθωσης στη λήξασα σεζόν.

Στη συνέντευξή του στον Ανδρέα Βεντούρη, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κάθοδος Μανζορό ήταν απόφαση του προέδρου (και του σκάουτερ Κώστα Κωνσταντίνου), ενώ όταν ρωτήθηκε «Τι άλλαξε από τον Δεκέμβριο και μετά;», έριξε και χολή: «Δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως να πίστεψε ότι έμαθε τα πάντα για το ποδόσφαιρο ή να είχε κακούς συμβούλους». Και πλέον, ο Πουλλαΐδης είναι σε πιο δυσχερή θέση στη σχέση του με τον κόσμο που συνεχίζει να γκρινιάζει.

Δεν είχα ποτέ ισχυρή άποψη για τον Φαλξ, αλλά διαβάζοντας τη συνέντευξή του οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι το μερίδιο που του αναλογεί για τα χάλια της «Κυρίας» είναι (και αυτού) τεράστιο.

Ρωτήθηκε «τι προτείνατε για ενίσχυση τον Ιανουάριο;» και διαβάστε την απάντησή του: «Έναν τερματοφύλακα, αριστερό εξτρέμ και έναν παίκτη που να αγωνίζεται στο κέντρο και στην άμυνα. Η προτεραιότητά μας ήταν ο αριστερός εξτρέμ και μετά ένα… οκτάρι, λόγω του τραυματισμού του Ζοάο Βίκτορ».

Όλη η Κύπρος έβλεπε ότι η Ανόρθωση είχε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και ουσιαστικά ήθελε δύο κι όχι έναν στόπερ κι ο Φαλξ είχε προτεραιότητα αριστερό εξτρέμ, οκτάρι και τερματοφύλακα! Τι να τον κάνεις, ρε φίλε, τον αριστερό εξτρέμ και τον τρίτο τερματοφύλακα όταν η άμυνά σου και ιδιαίτερα οι στόπερ κάνουν πέντε γκέλες ανά αγώνα;

Η ομάδα (του Πουλλαΐδη, του Πάους, του Φαλξ και των λοιπών) σερνότανε, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της -πρωτίστως- λόγω της κακής φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών και της απειθαρχίας σε όλα τα επίπεδα κι ο Φαλξ ήθελε αριστερό εξτρέμ (δεν του έκανε ο Γιαννιώτας και τον απέρριψε επειδή είχε στα υπόψη του καλύτερους…), οκτάρι και τρίτο τερματοφύλακα! Λες και δεν μπορούσαν να παίξουν οκτάρι ο Λαΐφης, ο Ορλάντι, ο Πελέ, ο Ζοάο Βίκορ, ο Μαϊσουράντζε, που στον πρώτο γύρο έβραζε τον πάγκο, ακόμη κι ο Μαρτίνες που χαραμιζόταν στα πλάγια!

Παραμυθιάζουν άγρια τον κόσμο της Ανόρθωσης. Μάλλον όλοι… Και περηφανεύεται ο Φαλξ ότι έκανε καλές επιλογές το καλοκαίρι. Ακόμη λίγο θα μας πει ότι είναι… φαν του Εργοτέλη κι εκεί είδε τον Τζανακάκη, ενώ επισκεπτόταν συχνά τη Λειβαδιά και παρακολουθούσε τον Πελέ! Ή ότι είχε δίκτυο πληροφοριών στον ΠΑΟΚ για τον Κουλούρη!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ