aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΗ Ανόρθωση της Γαλικίας κερδίζει τρόπαια και τίτλους!

Η Ανόρθωση της Γαλικίας κερδίζει τρόπαια και τίτλους!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ποιος είπε ότι η Ανόρθωση δεν κερδίζει τρόπαια και τίτλους; Μπορεί η ποδοσφαιρική Ανόρθωση να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά, αφού πρόσθεσε άλλη μία σερί αποτυχημένη σεζόν, αλλά η Ανόρθωση της Γαλικίας είναι πολύ περήφανη για τα επιτεύγματά της (δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του ρεπορτάζ).

Στη μικρή πόλη Βιμιάνθο, στη Γαλικία της Ισπανίας, προς τιμή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου λόγω της εξαιρετικής της πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ιδρύθηκε η τοπική Ανόρθωση που άρχισε να γεμίζει τις βιτρίνες της με τρόπαια. Ο σύλλογος έχει τμήμα πιγκ πογκ και χθες πρόσθεσε κι άλλους κρίκους στην αλυσίδα των επιτυχιών της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο «Η οικογένεια της Ανόρθωσης επέστρεψε με μετάλλια και εμπειρίες από το Πρωτάθλημα Γαλικίας»!

Προφανώς όσοι και όσες φορούν τον φοίνικα στο στήθος στη Γαλικία, συνθέτουν μία οικογένεια γι’ αυτό και δεν άργησαν να έρθουν οι επιτυχίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξαιρετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Γαλικία, πραγματοποίησαν οι μικρούλες Άνα Γκαρσία, Λάουρα Σερνάδας και Μίριαμ Ντομίνγκες.

Επιτυχίες στο πρωτάθλημα Γαλικίας στους βετεράνους είχε και ο αντισφαιριστής της Ανόρθωσης Στέβο, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία +60 και κατετάγη τρίτος.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «quepasanacosta.gal».

[vc_gallery type=”image_grid” images=”6162,6163″]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ