aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιμένουν για Τσουκαλά

Παρότι η Ανόρθωση διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον Σταύρο Τσουκαλά, η ιστοσελίδα marca-sl.gr με νέο της “χτύπημα” επιμένει ότι η “Κυρία” θέλει τον 28χρονο παίκτη.

Το σχετικό δημοσίευμα:

Ο Τσουκαλάς, η Ανόρθωση και το νέο συμβόλαιο!

Εκτός από τις συζητήσεις στο πλαίσιο της απόκτησης του 21χρονου χαφ Βασίλη Παπαφώτη από τον ΑΠΟΕΛ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα λέγεται πως συζήτησε στο «νησί της Αφροδίτης» με τη διοίκηση της Ανόρθωσης για την «υπερήφανη πώληση» του Σταύρου Τσουκαλά στην «Κυρία».

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 28χρονου παίκτη με τον ΠΑΣ λήγει το καλοκαίρι του΄17 και σε έξι μήνες θα΄ναι ελεύθερος να συζητήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ένα θέμα βέβαια είναι το κατά πόσον η Ανόρθωση δύναται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΣ και να προσθέσει τον Τσουκαλά στο ρόστερ της.

Αν πάλι αυτό δεν συμβεί, παλιά του τέχνη κόσκινο του Χριστοβασίλη!

Ο παίκτης που με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη ανέβασε ακόμη περισσότερο τη…μετοχή του εντός των τειχών και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως κατέχει καλά την… τέχνη των πρόωρων ανανεώσεων.

Και οι επιδόσεις του 28χρονου παίκτη με τη φανέλα του ΠΑΣ, φτάνουν και… περισσεύουν για να ανοίξει η ατζέντα της υπογραφής νέου συμβολαίου.

Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται οσονούπω να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Τσουκαλά να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ηπείρου, εφόσον τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση «υπερήφανης πώλησης» στην Ανόρθωση ή σε κάποια άλλη ομάδα”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ