aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ€433.000 η εισφορά του Πουλλαΐδη για τα Κριτήρια!

€433.000 η εισφορά του Πουλλαΐδη για τα Κριτήρια!

Κορυφώνονται οι προσπάθειες για τη συμπλήρωση των φακέλων για τα κριτήρια (Μαρτίου) της ΟΥΕΦΑ. Είναι μία ζόρικη περίοδος για τις πλείστες από τις ομάδες μας που προσπαθούν να κλείσουν τρύπες έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ως συνήθως πληρώνουν τα αφεντικά, ενώ φυσιολογικά γίνεται άνοιγμα και προς τον κόσμο. Η Ομόνοια βγήκε στο σεργιάνι απευθύνοντας έκκληση στους οπαδούς της να συνδράμουν με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας κι όλα δείχνουν ότι τα έχει καταφέρει.

Στην ΑΕΛ, παρά τις υποσχέσεις για βοήθεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για άλλη μία φορά ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα βάλει (στο ταμείο) μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Στην Ανόρθωση, για να μην προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα που θα επιφέρει μείωση βαθμών, λέγεται ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης έκανε άλλη μία γενναία εισφορά ύψους 433 χιλιάδων ευρώ.

Με λίγα λόγια, τις τελευταίες ημέρες ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» ναι μεν δέχθηκε έντονα πυρά κριτικής (δικαίως ή αδίκως), αλλά φρόντισε να βάλει -εκ νέου- βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ