aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠρώην ΑΕΛίστας «ξυλοκόπησε» τη φιλενάδα του!

Πρώην ΑΕΛίστας «ξυλοκόπησε» τη φιλενάδα του!

Θυμάστε τον Χάιρο Φερνάντες Καστίγιο Κορτές; Οι ΑΕΛίστες -ενήλικες, μεσήλικες και ηλικιωμένοι-, σίγουρα θα τον θυμούνται. Πρόκειται για τον Κολομβιανό επιθετικό που ήλθε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2007 επί εποχής Πίτερ Θίο.

Ναι, τον παράγοντα που λίγο έλειψε να διαλύσει την ομάδα του λιμανιού. Ο «Τίγκρε» (σ.σ. τίγρης), όπως είναι το παρατσούκλι του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο… φεγγάρι παραμονής στην ΑΕΛ (αποχώρησε στους δύο μήνες περίπου), εντυπωσίασε στις πρώτες του συμμετοχές, αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος, τον έσπρωξαν στην έξοδο.

Αυτά εν ολίγοις, διότι το θέμα είναι άλλο: Ο Καστίγιο κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της αμερικανίδας μοντέλου Μαρία Παρέδες, μετά από νυκτερινή τους έξοδο στο Κάλι της Κολομβίας. Το επεισόδιο συνέβηκε τον περασμένο μήνα, όταν το μοντέλο κατήγγειλε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για επίθεση, μετά την αναχώρηση τους από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης.

Βάσει όσων ισχυρίζεται η Παρέδες, ο καβγάς άρχισε στο αυτοκίνητο, όταν το ζευγάρι συζητούσε για γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ τους πριν από ένα χρόνο.

«Όλα συνέβησαν μετά από νυχτερινή μας έξω. Πηγαίναμε στο σπίτι μου και θυμήθηκε γεγονότα που συνέβησαν πριν από ένα χρόνο. Και τότε μου επιτέθηκε από ζήλια και άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα. Έτσι βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγα σπίτι μου», ισχυρίστηκε αρχικά το μοντέλο και συνέχισε:

«Δεν τον καταγγέλλω ούτε για τα χρήματα, ούτε για τη φήμη. Λένε ότι ζητάω χρήματα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτό που πραγματικά θέλω είναι αυτός (σ.σ. Καστίγιο) να μην με ξαναενοχλήσει και να συνεχίσω τη ζωή μου».

Το μοντέλο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Καστίγιο δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης. Το γραφείο του εισαγγελέα της χώρας έχει ήδη διατάξει τη διενέργεια έρευνας από τις κολομβιανές αστυνομικές αρχές.

Τοπικά ΜΜΕ επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως καμία ανταπόκριση από μέρους του. Ο Καστίγιο, έχει μπλεξίματα με τις αρχές και στο παρελθόν. Τελευταίο του παράπτωμα ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν συνελήφθηκε να οδηγεί μεθυσμένος και οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό, όπου και κατηγορήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ