aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Πολύ χαμηλό το επίπεδο στην Κύπρο, μόνο ο ΑΠΟΕΛ υπάρχει» (δηλώσεις)

«Πολύ χαμηλό το επίπεδο στην Κύπρο, μόνο ο ΑΠΟΕΛ υπάρχει» (δηλώσεις)

Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΛ μίλησε με… σκληρή γλώσσα, στον Τύπο της Ρουμανίας, για τη λεμεσιανή ομάδα.

Ο Ρικάρντο Καντού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Κλουζ συμβούλεψε τόσο τον Καμόρα, όσο και τον Τσερνιάουσκας, που ενδιαφέρουν τους γαλαζοκίτρινους, να μην έρθουν στη Λεμεσό και στην ΑΕΛ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, λοιπόν, για το ενδεχόμενο οι δύο τους να φορέσουν τη φανέλα της πρώην ομάδας του, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, είπε: «Δεν με ρώτησε κάποιος από τους δύο τη γνώμη μου, αλλά σίγουρα δεν θα άλλαζα με τίποτα την Κλουζ με την ΑΕΛ, αν ήμουν στη θέση τους. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Είναι πολύ πιο χαμηλό το επίπεδο στην Κύπρο από τη Ρουμανία».

Και πρόσθεσε, αν μετάνιωσε που ήρθε στην Κύπρο: «Μετάνιωσα που άφησα τη Κλουζ για την ΑΕΛ. Είναι ακόμη ερασιτεχνικό το επίπεδο. Υπάρχει μόνο μία καλή ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ. Αν η Κλουζ θέλει τον Καμόρα, αυτός θα παραμείνει στην ομάδα 100%. Είναι πολύ σημαντική η οικονομική σταθερότητα στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

cadu

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ