aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Είσαι ένα τέρας!»

Ντεμπούτο στα 16 τους δεν κάνουν και πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνο. Ο Γιάννης Γερολέμου όμως, είναι σπουδαίο ταλέντο, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, και στο ματς της ΑΕΛ με τον Ερμή πήρε το βάπτισμα του πυρός.

Ένας νεαρός, μόλις στα 16 του, ήταν λογικό να προκαλέσει εντύπωση με την πρώτη του παρουσία στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Ο μικρός έχει στυλ και φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των φίλων της ΑΕΛ, πριν καν κλοτσήσει μπάλα.

Με το τέλος του ματς στο Τσίρειο, το Facebook του Γερολέμου πήρε… φωτιά! Ο μικρός ανάρτησε φωτογραφία του από τον αγώνα και αμέσως έγινε ο χαμός. Μέσα σε δυο ώρες έχει πάρει πέρα των 700 like, ενώ πέρα των 30 φίλων του έκαναν σχόλιο.

«Μπράβο παικταρά μου», είναι το σχόλιο που κυριαρχεί, αλλά κι άλλα όπως: «Είσαι ένα τέρας», «Αστέρι μου», «Συνέχισε έτσι παικταρά μου», «Μπράβο λεβέντη μου», «Και εις ανώτερα». Αυτό που προέχει για τον Γερολέμου είναι, να μείνει προσγειωμένος. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και μόνο αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά θα πετύχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ