aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι Τακτακαλάς: «Ολυμπιακός εναντίον όλων...»

Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς: «Ολυμπιακός εναντίον όλων…»

Μέσω ανακοίνωσης του ο Παν.Συ.Φι Τακτακαλάς κάνει έκκληση για ενότητα στην ομάδα και την μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Αδέρφια Ολυμπιακοί,

Τις τελευταίες αγωνιστικές τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα: κοράκια εκτός τόπου και χρόνου, παράγοντες ομάδων των 13 εισιτηρίων να μας βρίζουν μέσα στο σπίτι μας, επιταγές τρίτων στα αποδυτήρια των αντιπάλων μας και αντιπάλους οι οποίοι αγωνίζονται φανατισμένα σαν να ήμασταν ο χειρότερος τους εχθρός. Ολυμπιακός εναντίον όλων, μας φοβούνται για αυτό και μας πολεμούν, είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Όλα αυτά μας έχουν εξοργίσει, μας έχουν θυμώσει, μας έχουν φέρει στα άκρα αλλά και μας πεισμώνουν. Όλα αυτά μας δηλώνουν ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει να σταθούμε ενωμένοι δίπλα στην ομάδα σαν οικογένεια, όλοι μαζί μια γροθιά, και να στηρίξουμε την αρρώστια μας. Αδέρφια, τέρμα η διχόνοια, οι κρισιμότερες στιγμές του σωματείου μας, μας επιβάλλουν όλοι να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο ΣυΦι καλεί τους φίλους του Ολυμπιακού σε μαζική παρουσία στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας στο Μακάριο με τον Εθνικό Άσσιας. Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο μέχρι τις 25 του Μάρτη, όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δίνει δυναμικά το παρόν του στο γήπεδο και να σπρώχνει την ομάδα στην νίκη. 11 αυτοί, 500 εμείς, 14 αυτοί 1000 εμείς. Κάθε Σάββατο μέχρι τις 25 του Μάρτη, σε κάθε γωνιά της Κύπρου που θα βρεθεί η ομάδα μας, θα πρέπει να διοργανώνουμε Ολυμπιακό συλλαλητήριο ανόδου. Δεν πρέπει να ανεχτούμε ξανά κανένα κοράκι, κανένα πρόεδρο των 13 εισιτηρίων, κανένα αρχηγό ομάδας χωριού να έρθει μέσα στο σπίτι μας και να μας κάνει εξυπνάδες και νταιλλίκια. Θα τους κόψουμε τον αέρα για τα καλά. Στο σπίτι μας όποιος θα μπαίνει, ταπεινά και με σεβασμό, σεβασμό για την ιστορία μας, σεβασμό για το μεγαλείο της ομάδας μας.

Επίσης σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ο καθένας μας με τον οβολό του πρέπει να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Ειδικά και μόνο για αυτή την αγωνιστική, ο ΣυΦι καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου διαρκείας και να πληρώσει κανονικά εισιτήριο εισόδου. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα μας στην τελική ευθεία.

Αδέρφια Ολυμπιακοί, τα επόμενα έξι Σάββατα, η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ιστορία. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να σπρώξουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ