«Ευρωπαίοι που δεν μπορούν μετά από τόσα χρόνια να διαχειριστούν 2 ματς σε μία εβδομάδα»

Για τις αναβολές των αγώνων τοποθετούνται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, ρίχνοντας τα «πυρά» τους στην ΚΟΠ, μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης. Παράλληλα καλούν την ομάδα τους να κάνει το καθήκον της ενόψει των επόμενων αγώνων.

Αναλυτικά:

«ΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ. Η χώρα στην οποία οι κανονισμοί γίνονται για να προφυλάσσονται οι δυνατοί αντί οι αδύνατοι. Η χώρα στην οποία θεωρείται θεμιτό να αναβάλλονται οι προκαθορισμένοι αγώνες του πρωταθλήματος με ψύλλου πήδημα για να διευκολύνονται οι “άπειροι” και με λιγοστό ρόστερ, Ευρωπαίοι που δεν είναι σε θέση μετά από τόσα χρόνια να διαχειριστούν 2 ματς σε μία εβδομάδα. Την ίδια στιγμή όμως που οι “εμπειρότατοι” νεοφώτιστοι με το πολυσύνθετό τους ρόστερ είναι σε θέση να αγωνιστούν κολλητά Δευτέρα και Παρασκευή!

Μάλιστα κάπου πήρε και το μάτι μας ότι τα σαΐνια της ομοσπονδίας σκέφτονται ότι αυτοί οι (παγκοσμίως πρωτόγνωροι) κανονισμοί θα ήταν ορθότερο να αλλάξουν. Με λίγα λόγια ακόμα μια φορά και πάλι καθυστερημένα εκεί στην ΚΟΠ θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΙΗΝΟΠΙΤΤΑ.

Πέρα από την πλάκα, παίκτες και τεχνική ηγεσία δώστε τα όλα στο γήπεδο την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι καιρός να μας νιώσουν ξανά, να τους γίνουμε πάλι αγκάθι και να τους αλλάξουμε την σειρά στην προσχεδιασμένη τους βαθμολογία.

Υ.Γ. Εισήγηση μας προς την ΚΟΠ: Την επόμενη φορά ορίστε τους αγώνες μας καθημερινή ξημερώματα σε ώρες αλά Κόπα Αμέρικα. Είναι κρίμα ολόκληρη λατινική Αμερική να μην βλέπει τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ σε ζωντανή μετάδοση».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ