aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ πρώτος από τον ΑΠΟΕΛ!

Ο πρώτος από τον ΑΠΟΕΛ!

Προ ημερών η ομάδα μας απέκτησε τον τερματοφύλακα Τάσο Κίσσα ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΑΠΟΕΛ και για σειρά ετών βρίσκονταν στο ρόστερ της «γαλαζοκίτρινης» ομάδας.

Το www.apollon365.com έψαξε και βρήκε τον πρώτο ποδοσφαιριστή που ήρθε στην ομάδα μας από τους πρωτευουσιάνους, ο οποίος κατά σύμπτωση αγωνιζόταν κι αυτός στη θέση του τερματοφύλακα. Το όνομα του Γιώργος Παντζιαράς ο οποίος το καλοκαίρι του 1987 βρέθηκε να υπερασπίζεται την «κυανόλευκη» εστία.

Ο διεθνής πορτιέρο με σπουδαία καριέρα τόσο στον ΑΠΟΕΛ όσο και στον Άρη Θεσσαλονίκης παρέμεινε στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της περιόδου 1988/1989. Ήταν βασικός και στις δυο σεζόν που αγωνίστηκε, κυρίως όμως τη δεύτερη, είχε τεραστία συμβολή στην σπουδαία πορεία της ομάδας που δυστυχώς δεν μετουσιώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου μιας και «κάποιοι» εξωγενείς παράγοντες μας στέρησαν αυτό που δικαιούμασταν!

Ήταν πάντως ο πρώτος Λευκωσιάτης που βρέθηκε στο ρόστερ του Απόλλωνα με τις πληροφορίες μάλιστα να κάνουν ότι ο έμπειρος πορτιέρο είχε εγγράφει πρωτίστως στην ΑΠΕΠ και μετά μεταπήδησε στην ομάδα μας για λόγους που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ