aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοβαρό το θέμα με Νούχου

Σοβαρό το θέμα με Νούχου

Σοβαρό κρίνεται από τη διοίκηση, το θέμα που προέκυψε με τον Ράζακ Νούχου, του οποίου διέρρευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία του με φανέλα άλλης ομάδας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της οπαδικής ιστοσελίδας της Ανόρθωσης, anorthosis24.net.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σοβαρό κρίνεται από τη διοίκηση, το θέμα που προέκυψε με τον Ράζακ Νούχου, του οποίου διέρρευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία του με φανέλα άλλης ομάδας

Όπως αναφέρει σε σημερινές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος τύπου Μαρίνος Μήτρου, το θέμα θα εξεταστεί από τη διοίκηση, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τι ανεβάζουν στα social media.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μήτρου για το θέμα που προέκυψε με τον Νούχου: «Είναι κάτι που θα το δούμε. Μίλησα μαζί με τον ποδοσφαιριστή και μου εξήγησε ότι έγινε μια παρεξήγηση. Φόρεσε την φανέλα ενός φίλου του που ήταν μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Είναι σοβαρό θέμα και θα το εξετάσουμε. Θα πρέπει να προσέχουν οι ποδοσφαιριστές τι ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ