aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρίσιμος Ιούνιος

Κρίσιμος Ιούνιος

Με ρεπορτάζ της η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, perifanoianorthosiates.net, αναφέρεται στο πόσο κρίσιμος είναι ο Ιούνιος όσον αφορά τα πολλά ανοικτά κεφάλαια που έχει η ομάδα τους.

Αναλυτικά:

“Πάρα πολλά θέματα είναι ανοιχτά και απασχολούν την ομάδα μας. Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα γίνει στα διοικητικά αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο παραμένει στάσιμο. Σίγουρα για το αγωνιστικό υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ευελπιστούμε πως δεν θα ψάχνουμε ποδοσφαιριστές τέλος Αυγούστου.

Ας κάνουμε αρχή με τα διοικητικά της ομάδας μας. Στις 22 Ιουνίου υπάρχει γενική συνέλευση της εταιρείας και αναμένουμε τα νέα όσο αφορά τον πρόεδρο μας , κατά πόσο θα μείνει στην ομάδα και αν θα είναι ενεργός. Η γενική συνέλευση του σωματείου είναι στις 27 Ιουνίου στις 6:00μμ, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων 15 (δεκαπέντε) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Το θέμα του εκτελεστικού προέδρου βασανίζει ακόμα το κ. Πουλλαϊδη. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα πάρει αυτό το πόστο αλλά όπως φαίνεται δύσκολη η όλη υπόθεση και καθυστερεί. Ο εκτελεστικός πρόεδρος πρέπει να αναλάβει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που «παίζει» τις τελευταίες μέρες παντού είναι το θέμα Μαϊσουράντζε. Ο παίχτης θα δεχτεί ή δέχτηκε ανανεωμένη πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του.

Ακόμα απασχολεί όλους τους Ανορθωσιάτες το θέμα του Λαΐφη και η πρόταση απο την Αούστρια Βιέννης που είναι 400.000 ευρώ. Το τι θα κάνει η διοίκηση είναι ένα άλλο καυτό θέμα που θα επηρεάσει αναλόγως τον μεταγραφικό σχεδιασμό . Επίσης χρειαζόμαστε ενίσχυση σε πάρα πολλές θέσεις αλλά τίποτα δεν ακούγεται, ελπίζουμε πως θα γίνουν οι σωστές μεταγραφές αθόρυβα.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το θέμα αποχώρησης του Μήτρου αλλά και τα κριτήρια Ιουνίου που είναι ένας τεράστιος πονοκέφαλος. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει και τι θα πει ο κ. Πουλλαϊδης στις 22 Ιουνίου στην συνέλευση της εταιρείας.

Όπως αναφέραμε πιο πάνω είναι πάρα πολλά θέματα που είναι ανοιχτά και προκαλούν αβεβαιότητα στον κόσμο της ομάδας. Ας μείνουμε όμως κοντά ας αγοράσουμε/ ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας μας και αναμένουμε για τα νεότερα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ