aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έρχονται υποψιασμένοι αλλά και με δόση υπεροψίας…»

«Έρχονται υποψιασμένοι αλλά και με δόση υπεροψίας…»

Οι ΑΕΚ Supporters μέσω ανακοίνωσής τους, αναφέρονται στην αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας.

Αναλυτικά: «Β’ προκριματικός γύρος Europa League και η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας, μια ομάδα που πρέπει να την δούμε σοβαρά στα μάτια. Οι Βούλγαροι έρχονται υποψιασμένοι άλλα και με μία δόση υπεροψίας. Στόχος (Πέμπτη 25/07/2019 στις 18:30) είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κυρίως με μηδέν παθητικό! Φίλε Αεκτζή, φίλε Λαρνακέα, ξεσηκώσου και έλα στην Αρένα, γίνε ένα με την ομάδα και μετάτρεψε το γήπεδο μας σε πραγματική Αρένα! Δώσε παλμό στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελικό σφύριγμα για την νίκη, για την ΑΕΚ, για την Λάρνακα! Εν τη ενώσει η ισχύς!»

Και στα σχόλια της ανάρτησής τους διευκρινίζουν: «Ενημερωτικά, διευκρινίζουμε ότι οι ΑΕΚ Supporters δεν δημιουργήθηκαν για οργάνωση της κερκίδας, ούτε για να αντικαταστήσουν τους Guardians, αντιθέτως βοηθήσαμε πάμπολλες φορές, τόσο χρηματικά αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τους οργανωμένους. Αντί να γίνονται αρνητικά σχόλια χωρίς να υπάρχει γνώση γεγονότων και δεδομένων, καλό θα ήταν να συσπειρωθούμε για τον αυριανό δύσκολο αγώνα πού έχει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ