aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖούνιορ: «Προσπάθησα για αυτούς που μου το ζήτησαν, αλλά τώρα έφυγαν...»

Ζούνιορ: «Προσπάθησα για αυτούς που μου το ζήτησαν, αλλά τώρα έφυγαν…»

Ξέσπασμα από τον Ντόσα Ζούνιορ σχετικά με τον τραυματισμό του. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ανάρτησε το πιο κάτω στο Facebook θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Αναλυτικά: «Πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο μου παιχνίδι εξαιτίας ενός τραυματισμού μια μέρα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έπρεπε να παίξω αλλά επέμενα να το κάνω για την ομάδα μου, για τους συμπαίκτες μου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και καμπή της σεζόν. Δεν σκέφτηκα και πολύ τον εαυτό μου και προσπάθησα να τα δώσω όλα για τους ανθρώπους που μου ζήτησαν να παίξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι οποίοι τώρα δεν είναι στην ομάδα, και από ότι φαίνεται τώρα το πληρώνω αυτό, με μερικές βδομάδες εκτός δράσης. Πολλές φήμες τελευταία, κάποιες πολύ απογοητευτικές που αμφισβητούν την δέσμευση μου στην ομάδα μου και την αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δόξα τω Θεώ έχω τα σωστά άτομα στο πλευρό μου, που πάντα με πιστεύουν και με στηρίζουν και με κάνουν να νιώθω σίγουρος για το μέλλον και τον τραυματισμό μου. Αυτή η εξήγηση δεν πάει σε αυτούς που με αμφισβητούν, πάει σε αυτούς που με αγαπούν και αξίζουν τον σεβασμό μου και τα λόγια μου! Θα σας δω σύντομα. Συνεχίζω να δουλεύω!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ