aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζουν και... περιμένουν το παιχνίδι» (pics)

«Ζουν και… περιμένουν το παιχνίδι» (pics)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο Μπρούνο Βάλε μίλησαν σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα πριν από τοαυριανό παιχνίδι με τη Ζάρια στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αρχικό σχόλιο: «Είναι το πρώτο ματς φέτος, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σίγουρα είδαμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Ζάρια. Η Ζάρια είναι μια ομάδα που θα παίξει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, στόχος μας είναι να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το ΑΕΚ Αρένα θα είναι μία πραγματική έδρα, ο κόσμος μας θα είναι ο 12ος μας παίχτης και θα δώσει μεγάλη βοήθεια στους ποδοσφαιρστές. Ερχόμαστε από την προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο. Θα υπάρξουν στιγμές που η ομάδα θα τους χρειαστεί περισσότερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι έτοιμοι. Ζουν και περιμένουν πως και πως το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω σε αυτούς γιατί δούλεψαν πάρα πολύ για να είναι έτοιμοι αύριο».

Για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Η διοίκηση πιστεύει σε έμενα και εγώ είμαι υπόχρεος να δείξουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει στο γήπεδο για να προσφέρουμε θέαμα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αν εξαρτάται από τον Απόλλωνα η εξέλιξη του αγώνα: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, πιστεύω στην ομάδα μας. Σίγουρα ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους, εμείς θα πρέπει να ξεκλειδώσομε τον αντίπαλο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι η Ζάρια δεν ήταν το φαβορί και προκρίθηκε: «Από τη στιγμή που πέρασε η Ζάρια, σημαίνει ότι αξίζει να βρίσκεται εδώ».

Από την πλευρά του ο Μπρούνο Βάλε είπε πως η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά και είναι έτοιμη για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ