aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖόρντι Άλμπα: «Ταπεινωθήκαμε από την Κάντιθ, ντρεπόμαστε γι' αυτή την κατάσταση»

Ζόρντι Άλμπα: «Ταπεινωθήκαμε από την Κάντιθ, ντρεπόμαστε γι’ αυτή την κατάσταση»

Ο Ζόρντι Άλμπα δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του, μετά το νέο στραβοπάτημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα κρατούσε στα χέρια της τη νίκη στον αγώνα απέναντι στην Κάντιθ στο «Καμπ Νόου», ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Ετσι οι «μπλαουγκράνα» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και είδαν τον στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.

Ο Ζόρντι Άλμπα, από την πλευρά του, εξέφρασε τα συναισθήματά του λέγοντας πως η κατάσταση στις τάξεις της Μπάρτσα δεν είναι και η καλύτερη.

«Το λάθος είναι δικό μας. Πολύ χάλια κατάσταση. Ένα παιχνίδι στο οποίο ταπεινωθήκαμε και η ντροπή είναι δικιά μας. Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, όμως πετάξαμε το πλεονέκτημα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούμε.

Η Κάντιθ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Ξέραμε πως θα παίξει και παρόλα αυτά μας «κέρδισαν». Είναι ντροπή! Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί είμαστε η Μπαρτσελόνα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, παρά την σημερινή αμαύρωση. Προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ