aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζωντανή» η Ίντερ, ξέφυγε η Μπαρσελόνα (vids)

«Ζωντανή» η Ίντερ, ξέφυγε η Μπαρσελόνα (vids)

«Φωτιά» για το δεύτερο εισιτήριο του έκτου ομίλου έβαλε η Ίντερ, καθώς νίκησε με 2-0 την Ντόρτμουντ στο «Μεάτσα» και την έπιασε στους 4 βαθμούς. Η Μπαρσελόνα απέκτησε «αέρα» τριών βαθμών από τον… ανταγωνισμό, καθώς πέρασε με 2-1 από την Πράγα παρότι η γηπεδούχος Σλάβια την ζόρισε αρκετά

Σλάβια Πράγας-Μπαρσελόνα 1-2

Μόλις στο 3’ o Μέσι μετά την εξαιρετική ασίστ του Αρτούρ έγινε σκόρερ στο Champions League για 15η σερί σεζόν γράφοντας ιστορία. Όμως η βραδιά δεν κύλησε τόσο χαλαρά για την «Μπάρτσα», καθώς η Σλάβια βγήκε θαρραλέα στην επίθεση και σπατάλησε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία αυτή στο 20’ όταν ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το εξ επαφής πλασέ του Ζέλενι.

Η προσπάθεια των Τσέχων δικαιώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς στο 50’ ο Μπόριλ ολοκλήρωσε έναν εξαιρετικό συνδυασμό και ισοφάρισε από το ύψος του πέναλτι. Η απάντηση ήρθε όμως άμεσα, καθώς από το φάουλ του «Λέο» ο Σουάρες έκανε το σουτ από πλάγια θέση και από το σώμα του Ολαγίνκα ήρθε το 1-2 στο 57’. Ο Ουρουγουανός στο 70’ σπατάλησε ένα τετ-α-τετ, αλλά αυτό δεν στοίχισε στους Καταλανούς που διαφύλαξαν τους τρεις βαθμούς ως το τέλος, παρότι κινδύνευσαν στο φινάλε.

Ίντερ-Ντόρτμουντ 2-0

Στο 22’ ο φορμαρισμένος Λαουτάρο Μαρτίνες αξιοποίησε την εξαιρετική μπαλιά του Ντε Φράι στην πλάτη της άμυνας και έβαλε μπροστά τους «νερατζούρι». Η Μπορούσια κόντρα στην… φύση της ήταν αρκετά παθητική στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά άφησε ανενόχλητο τον Χαντάνοβιτς. Στο δεύτερο μέρος επιχείρησε να ζωηρέψει, αλλά η καλή τακτική του… συντηρητικού Αντόνιο Κόντε είχε κλείσει τους χώρους που ήθελαν οι Βεστφαλοί για να δράσουν. Τα μακρινά σουτ δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον Χαντάνοβιτς.

Τα βλέμματα τράβηξε ο 17χρονος Εσπόζιτο, που αντικατέστησε στο τελευταίο ημίωρο τον… άφαντο Λουκάκου. Ο πιτσιρικάς κέρδισε πέναλτι από τον Χούμελς, αλλά ο Μπούρκι σταμάτησε την εκτέλεση του Λαουτάρο. Η Μπορούσια βγήκε μαζικά μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά το πλήρωσε με τον Καντρέβα να διαμορφώνει στο 89’ το 2-0 με πλασέ στην αντεπίθεση.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Σλάβια Πράγας-Μπαρτσελόνα 1-2 (50’ Μπόριλ-3’ Μέσι, 57’ αυτ. Ολαγίνκα)
Ίντερ-Ντόρτμουντ 2-0 (22’ Λαουτάρο Μαρτίνες, 89’ Καντρέβα)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 7 (4-2)
2. Ίντερ 4 (4-3)
3. Ντόρτμουντ 4 (2-2)
4. Σλάβια Πράγας (2-5)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Τρίτη 5 Νοεμβρίου
Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας 19:55
Ντόρτμουντ-Ίντερ 22:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ