aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖοάο Πέδρο: Τα πέναλτι και η πίστη (videos)

Ζοάο Πέδρο: Τα πέναλτι και η πίστη (videos)

Ο Ζοάο Πέδρο με δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα ανάφερε ότι ο Απόλλων ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Αρχικό σχόλιο: «Σήμερα δείξαμε άλλη μια φορά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Παλέψαμε και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από την Αταλάντα. Στην Ιταλία ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά εδώ στο ΓΣΠ ήμασταν εμείς. Αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι που για μένα δεν ήταν παράβαση. Στο τελευταίο λεπτό είχαμε εμείς ένα καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτή η ισοπαλία είναι περισσότερο από δίκαιη για εμάς. Όμως αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο Απόλλων».

Για την ασίστ που έδωσε στον Ζελάγια: «Το πιο σημαντικό δεν ήταν ποιος έδωσε την ασίστ για να ισοφαρίσουμε, αλλά η επιβράβευση για την ομάδα στο τέλος. Και η επιβράβευση ήταν ο ένας βαθμός που είναι σημαντικός για εμάς. Αν κοιτάξουμε όλα τα ματς του ομίλου ο Απόλλων είχε πολύ καλές εμφανίσεις. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήρθε σήμερα και μας βοήθησε και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Είναι δύσκολο, αλλά όλα είναι πιθανά. Από τη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες πρέπει να το πιστέψουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Όμως θα παλέψουμε όπως κάναμε σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα για να κερδίσουμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε εκεί όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ