aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖοάο Φέλιξ ο μεγάλος στόχος της Ατλέτικο

Ζοάο Φέλιξ ο μεγάλος στόχος της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αντουάν Γκριεζμάν και σύμφωνα με τη Marca, ο μεγάλος στόχος της είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Ο 19χρονος Πορτογάλος έχει εντυπωσιάσει με την Μπενφίκα μετρώντας 19 γκολ και 11 ασίστ σε 42 συμμετοχές φέτος.

Το κόστος της μεταγραφής δεν είναι απαγορευτικό, καθώς έχει ρήτρα 120 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του στους «αετούς» δεν ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι «ροχιμπλάνκος» θα εισπράξουν 96 εκατ. ευρώ από την αποχώρηση του Γκριεζμάν και ελπίζουν να πείσουν τον Φέλιξ να τους επιλέξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς ομάδες της Premier League αλλά και η Γιουβέντους έχουν βάλει τον ταλαντούχο άσο στο μάτι, ωστόσο η Ατλέτικο έχει τα δικά της «όπλα». Έχει αποδείξει πως μπορεί να εξελίσσει παίκτες στις τάξεις της, ενώ ο ατζέντης του Φέλιξ, ο Ζόρζε Μέντες, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον εκτελεστικό διευθυντή των Μαδριλένων, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ