aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖντράφκοφ: «ΑΕΚ και Ζυρίχη μας πήραν αυτό που μας ανήκε…»

Ζντράφκοφ: «ΑΕΚ και Ζυρίχη μας πήραν αυτό που μας ανήκε…»

ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑΞΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ)

Την άποψη πως η ομάδα τους είναι καλύτερη από την ΑΕΚ κι είναι σε θέση να την κερδίσουν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση εξέφρασαν ο προπονητής της Λουντογκόρετς Αντόνι Ζντράφκοφ, και ο αρχηγός της, Σβέτοσλαφ Ντιάκοφ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22:00) στη Βουλγαρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις ερωτήσεις των Βούλγαρων δημοσιογράφων και τις απαντήσεις τους δεν υπήρξε  μετάφραση στα αγγλικά για να μπορούμε να σας τις μεταφέρουμε, όμως μας δόθηκε τουλάχιστον η ευκαιρία να κάνουμε ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων μεταφράστηκαν…

Σε ερώτησή μας λοιπόν στον προπονητή Ζντράφκοφ για το αν θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε να έχει μέχρι τώρα περισσότερους από έναν βαθμούς στον όμιλο, απάντησε θετικά. «Φυσικά και ναι. Χάσαμε την ευκαιρία στην Ελβετία και την Κύπρο να πάρουμε αυτό που μας ανήκε. Αναγνωρίζουμε όμως τα λάθη που κάναμε και που μας έβγαλαν εκτός δρόμου», μας ανέφερε.

Σχετικά με την ΑΕΚ και το κατά πόσο θεωρεί πως η Λουντογκόρετς είναι το φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση, απάντησε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Όμως, πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι κι αν στο γήπεδο δείξουμε στο μέγιστο τις δυνατότητές μας, θα κερδίσουμε».

Όσον αφορά το κατά πόσο πιστεύει πως με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα του θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, είπε: «Οι τρεις βαθμοί θα είναι για μας ένα μπόνους στην προσπάθειά μας να προκριθούμε. Θα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας, Σβέτοσλαφ Ντιάκοφ, μας είπε για την ΑΕΚ και τον αγώνα της Πέμπτης: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή στο Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Ο αντίπαλος έχει παρόμοιο στιλ με εμάς, του αρέσει να κρατάει την μπάλα. Αν πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Τέλος, ρωτήσαμε τον Βούλγαρο μέσο πώς νιώθει για το γεγονός πως «ανταγωνίζεται» με έναν συμπαίκτη του (Κοσμίν Μότσι) για το ρεκόρ περισσότερων συμμετοχών με βουλγαρικές ομάδες στην Ευρώπη. Οι δυο τους κατέρριψαν στον αγώνα του ΓΣΠ την επίδοση του Χρίστο Γιόβοφ της Λέφσκι, που σταμάτησε στις 66, καθώς οι δύο παίκτες της Λουντογκόρετς έφτασαν τις 67. «Όλα αυτά είναι στατιστικά για τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους. Ξέρω πόση προσπάθεια έβαλα για να φτάσω εδώ κι είμαι χαρούμενος με ό,τι πέτυχα, όμως στο τέλος της ημέρας είναι μόνο στατιστικά και σημασία έχει μόνο αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο», μας είπε ο αρχηγός της Λουντογκόρετς, Ντιάκοφ.

Από εκεί και πέρα, την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, αλλά και στον κυριακάτικο αγώνα με την Ετάρ για το βουλγαρικό πρωτάθλημα, περιμένουμε να παρατάξει αύριο το βράδυ ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Άντονι Ζντράφκοφ. Οι περισσότεροι, εξάλλου, ξεκουράστηκαν σε κάποιο από τα δύο ενδιάμεσα παιχνίδια, με Σεπτέμβρι Σόφιας (πρωτάθλημα) και Σλάβια Σόφιας (κύπελλο).

Μόνο ο Νατάναελ (αριστερός μπακ) και Βάντερσον (ακραίος επιθετικός) αγωνίστηκαν βασικοί και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια, όμως αναμένεται να διατηρήσουν και πάλι τη θέση τους. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βραζιλιάνος Ρενάν, με τους συμπατριώτες του Σισίνιο και Νατάναελ στα άκρα της άμυνας και τους Μότσι-Νεντιάλκοφ στο κέντρο της. Άλλοι δύο Βραζιλιάνοι, οι Καμπανιάρο και Μαρσελίνιο (ο τελευταίος έχει πάρει βουλγαρική υπηκοότητα), θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή μαζί με τον αρχηγό Ντιάκοφ, ενώ ο ανεβασμένος Κεσέρου θα βρεθεί στην… αιχμή του δόρατος, έχοντας στα άκρα τον Λουκόκι (σκόρερ στο ΓΣΠ) και τον Βάντερσον (έκτος Βραζιλιάνος στην ενδεκάδα της Λουντογκόρετς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ