aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαZlatan rules! (video)

Zlatan rules! (video)

Τον μύθο του ποδοσφαιρικού… Τσακ Νόρις ξεκινάει να χτίζει ΚΑΙ στην Αγγλία ο Ιμπραΐμοβιτς! Συνεχίζοντας να πυροβολεί αδιακρίτως από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σουηδός την οδήγησε σε άνετη νίκη επί της Σαουθάμπτον (2-0).

Με φόρα από το γκολ που χάρισε το Charity Shield και το πρώτο του στο πρωτάθλημα στο Μπόρνμουθ, ο Ζλάταν φάνηκε ακόμα πιο γενναιόδωρος με το κοινό του «Ολντ Τράφορντ».

Στο ντεμπούτο λοιπόν του Πολ Πογκμπά του έκλεψε την παράσταση. Γιατί δεν άνοιξε μεν το σκορ με ένα από τα γνωστά «αεροπλανικά» του (η μπάλα έφυγε λίγο έξω) αλλά βρέθηκε εκεί που έπρεπε στο 36’ έπειτα από σέντρα του Ρούνεϊ για να ξεκλειδώσει με άπιαστη κεφαλιά την άμυνα των «αγίων».

Όσο για το δεύτερο γκολ, μπορεί να προήλθε από πέναλτι-παραμύθι που κέρδισε ο Σο (όταν βούτηξε σαν να ‘ταν στη Μύκονο αντί στο «Ολντ Τράφορντ») αλλά η αλήθεια είναι πως η Γιουνάιτεντ έδειχνε ικανή να πάρει τη νίκη και χωρίς αυτό.

Χάρη στο υποδειγματικό της στήσιμο, τον αξεπέραστο και πάλι Μπαϊγί, το ατρακάριστο ντεμπούτο του Πογκμπά (που έδειξε σαν να μην έφυγε ποτέ) και φυσικά την άψογη καθοδήγηση του Μουρίνιο, που πανηγύρισε άνετη το δεύτερο τρίποντο στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ