aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖλάταν για... τριετία!

Ζλάταν για… τριετία!

Όχι μόνο θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου για έναν χρόνο, αλλά οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν πλάνο με τον Ζλάταν στο ρόστερ μέχρι το 2019!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει καταφέρει να σκοράρει τόσο στο Community Shield, όσο και στα τρία από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, φτάνοντας συνολικά στα 5 γκολ σε πέντε αναμετρήσεις!

Το ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν είναι τέτοιο που έχει διαψεύσει άπαντες σχετικά με την προσαρμογή του στο σκληρό παιχνίδι των Άγγλων και παρά το γεγονός πως στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ήταν αρκετά απομονωμένος στην επίθεση, βρισκόταν εκεί ακριβώς που έπρεπε για να μειώσει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και να δώσει ενδιαφέρον στη «μάχη».

Σύμφωνα με τη «Sunday Mirror», οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν… δεδομένη την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ζλάταν το επόμενο καλοκαίρι (είχε υπογράψει 1+1), αλλά θέλουν να τον κρατήσουν συνολικά τρία χρόνια (κι ας κλείνει τα 35 τον επόμενο μήνα) σχεδιάζοντας τον τρόπο που θα υπογράψει νέο, διετές συμφωνητικό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ