aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητούμενο η πειστική απόδειξη

Ζητούμενο η πειστική απόδειξη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έξι αγωνιστικές και η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην 11η θέση, απέχοντας μόνο δύο βαθμούς από την ανεπιθύμητη 12η. Έστω και αν είναι ακόμα νωρίς, η πορεία της δείχνει ομάδα που θα παλέψει για να σωθεί. Εντούτοις, το περασμένο καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι έθεσαν στόχο να μείνουν μακριά από περιπέτειες. Στόχος τους στα επόμενα παιχνίδια θα είναι να ανέβουν τα σκαλιά της βαθμολογίας, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τις ομάδες του βυθού.

Ίσως βοηθήσει την προσπάθειά τους το πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος του α’ γύρου, αφού από τα επόμενα εφτά παιχνίδια τα πέντε είναι απέναντι σε βατούς αντιπάλους. Όχι πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι, μα τουλάχιστον δίνεται η ευκαιρία στη Νέα Σαλαμίνα να αποδείξει πως είναι φτιαγμένη για πιο ψηλές θέσεις.

Αρχή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με τον Εθνικό («Αμμόχωστος»), ενώ ακολούθως θα αναμετρηθεί με τους εξής: Πάφος («Στέλιος Κυριακίδης»), Ομόνοια («Αμμόχωστος»), Ολυμπιακός (Μακάρειο), Ερμής («Αμμόχωστος»), ΑΕΛ (Τσίρειο), Αλκή Ορόκλινη («Αμμόχωστος»). Βεβαίως, αν δεν ανέλθει σημαντικά στη βαθμολογία η ομάδα της Αμμοχώστου, έπειτα από τέτοιο πρόγραμμα, οι φίλοι της θα πρέπει να περιμένουν αρκετά αγχωτική τη συνέχεια.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για έναν

Άλλη μια ημέρα ατομικού προγράμματος εκγύμνασης ήταν η χθεσινή για τους Κωνσταντίνο Μιντίκκη και Έλιο Ρόκε. Αμφότεροι αναμένεται να δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό στην αυριανή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό. Η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη, ωστόσο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Κύπριο ακραίο αμυντικό.

Σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και αύριο θα ενταχθούν στην προπόνηση οι ερυθρόλευκοι διεθνείς Τάρο Βοσκανιάν, Γιάννης Κούσουλος, Ανδρέας Καρώ και Κωνσταντίνος Σεργίου. Επομένως, ο Λιάσος Λουκά θα έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του το επόμενο τριήμερο, για να ετοιμάσει το πλάνο του αγώνα με τους μπλε της Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ