aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητούμενο η αντίδραση και η επιμονή στον στόχο της

Ζητούμενο η αντίδραση και η επιμονή στον στόχο της

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΙΩΡΓΟΥ

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (0-3) ήταν ούτως ή άλλως τριπλής παραλλαγής. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και αυτό που μένει τώρα είναι να κοιτάξει μπροστά. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε μια ήττα.

Το θέμα που τίθεται είναι στην αντίδραση που θα δείξει. Δεν θα πρέπει να μείνουν κολλημένοι στην πρώτη τους αποτυχία, αλλά να σηκώσουν κεφάλι και  να βρουν τις δυνάμεις για να επανέλθουν αμέσως. Ίσως σε αυτό βοηθήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος. Ρεαλιστικά, κάτι που τόνισε στο τέλος και ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο Απόλλων στη φάση που βρίσκεται είναι πιο δυνατός.

Κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό, αφού έχει χρόνια που παλεύει για να βγάζει καλή εικόνα σε Κύπρο και Ευρώπη. Ακριβώς το ίδιο καλείται να κάνει και η ΑΕΛ. Να οριοθετήσει εφικτούς στόχους και να τους κυνηγήσει σε βάθος χρόνου. Η ήττα από τον Απόλλωνα δεν της αφαιρεί το δικαίωμα να επιμένει στον στόχο της εξασφάλισης εισιτηρίου στην Ευρώπη. Αυτό δεν θα πρέπει να τον εγκαταλείψει. Με σταθερά βήματα και έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων της, αυτό που μένει στην ΑΕΛ είναι να μη χάσει τον προσανατολισμό της μετά την πρώτη ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ