aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖήτησε συγγνώμη κι ας μην έφταιγε: «Αηδιασμένος και απογοητευμένος»

Ζήτησε συγγνώμη κι ας μην έφταιγε: «Αηδιασμένος και απογοητευμένος»

Μετά από αρκετές ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κερδίσει και πάλι τον… χειρισμό των λογαριασμών του στα social media που είχαν χακαριστεί από αγνώστους.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Έλληνας άσος ζήτησε συγγνώμη από όλους και κυρίως από όλους όσοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του χάκερ, ανάμεσά τους ο Λεμπρόν Τζέιμς και η οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη…

«Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα.

Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (σ.σ.Μίντλετον), Λεμπρόν και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ, την περίοδο όπου θρηνούν να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου και να είστε ασφαλείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ