aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖήτησε συγγνώμη από τους Βραζιλιάνους της Παρί ο Νεϊμάρ

Ζήτησε συγγνώμη από τους Βραζιλιάνους της Παρί ο Νεϊμάρ

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο ΜΜΕ, ο Νεϊμάρ έστειλε μηνύματα… συγγνώμης στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν λίγες ημέρες μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, ο σούπερ σταρ των Καταλανών αισθανόταν άσχημα μετά τη λήξη του αγώνα και φοβόταν ότι όσα «πολεμικά» συνέβησαν στη διάρκειά του θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην εθνική ομάδα της χώρας του. 

Αυτός ήταν ο λόγος που Νεϊμάρ σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει μυνύματα στον Τιάγκο Σίλβα, τον Μαρκίνιος και τον Λούκας, μεταξύ άλλων. Φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από το Μαρκίνιος για το σκληρό μαρκάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι «μπλαουγκράνα» ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί για τις προσεχείς αναμετρήσεις της «σελεσάο» με την Ουρουγουάη και την Παραγουάη στις 23 και 28 Μαρτίου αντίστοιχα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ