aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖήτησε συγγνώμη από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η «Hawk-Eye» (video)

Ζήτησε συγγνώμη από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η «Hawk-Eye» (video)

Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει… Σάλος έχει προκληθεί στην Premier League μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νάιλαντ, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η λειτουργία «Hawk-Eye» δεν ειδοποίησε ποτέ τον διαιτητή, Όλιβερ για το γκολ των φιλοξενούμενων.

Όπως ήταν φυσικό, η εταιρεία «Hawk-Eye Innovations» πήρε θέση για το συμβάν και εξήγησε για ποιον λόγο δεν λειτούργησε το ειδικό ρολόι και φυσικά ζήτησε συγγνώμη από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την Premier League και όσους επηρεάστηκαν από το περιστατικό.

«Οι διαιτητές του αγώνες δεν δέχθηκαν καμία ειδοποίηση, ούτε στο ρολόι, ούτε στο ακουστικό τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Goal Line Decision. «Οι εφτά κάμερες που είναι τοποθετημένες στις εξέδρες γύρω από την περιοχή ήταν σημαντικά αποκλεισμένες από τον τερματοφύλακα, τον αμυντικό και το δοκάρι. Αυτό το επίπεδο απόκρυψης δεν έχει σημειωθεί ποτέ σε πάνω από 9.000 παιχνίδια όπου το σύστημα Hawk-Eye Goal Line Technology έχει χρησιμοποιηθεί», τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ