aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖήτησε πολλά φιλικά ο Λουκά

Ζήτησε πολλά φιλικά ο Λουκά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας έγινε χθες, με τον εργομετρικό έλεγχο που θα συνεχιστεί και σήμερα. Από αύριο θα αρχίσουν οι προπονήσεις υπό την ευθύνη του Χρίστου Γερμανού, καθώς ο Λιάσος Λουκά θα βρίσκεται στη Ρόδο μέχρι τις 8 Ιουλίου. Κατά το διάστημα της απουσίας του, ο βοηθός προπονητής των ερυθρολεύκων και ο γυμναστής της ομάδας, Χρύσης Χρυσοστόμου, θα επικεντρωθούν στη φυσική κατάσταση.

Πάντως, ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση να διευθετηθούν πολλά φιλικά, αν είναι δυνατόν ένα κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες, για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά στο μοντάρισμα της ομάδας και ο δεύτερος στην καλύτερη δυνατή αξιολόγηση των νεαρών. Πρόκειται για τους Χρύσανθο Μάτζιαλο, Ανδρέα Λεμέσιο και Σταυρινό Κωνσταντίνου, οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό και τους οκτώ που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο προσφάτως: Θεοδόση Σιαθά, Ιωάννη Κωστή, Κωνσταντίνο Σεργίου, Θωμά Νικολάου, Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, Ιάσονα Πική, Μάριο Κουζάρη και Χαράλαμπο Κουζάρη.

Όπως γράψαμε και χθες θα πραγματοποιηθούν δύο ματς πριν από τη 17η Ιουλίου, ημέρα που θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Βουλγαρία. Με τη διαφορά ότι τη θέση της Αλκής πήρε ο Ολυμπιακός, ενώ ο άλλος αντίπαλος παραμένει ο Ερμής. Από εκεί και πέρα, τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν στη βαλκανική χώρα και άλλα πέντε ή έξι με την επιστροφή στην Κύπρο (Αλκή, Εθνικός, Ομόνοια και Καρμιώτισσα, ανάμεσα στους υποψήφιους αντιπάλους). Οι λεπτομέρειες με τα ονόματα των ομάδων, τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των φιλικών, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναφορικά με τα μετεγγραφικά, συνεχίζεται η προσπάθεια για την ολοκλήρωση ακόμα δύο μετεγγραφών. Όπως μας ελέχθη, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προσθέσουν έναν πλάγιο φορ και έναν κεντρικό αμυντικό πριν από την ανοικτή προπόνηση της 10ης Ιουλίου στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ