aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζήτησε χρόνο ο Γερολέμου, όταν έρθουν Κύπρο θ’ αντιληφθούν»

«Ζήτησε χρόνο ο Γερολέμου, όταν έρθουν Κύπρο θ’ αντιληφθούν»

Τα δεδομένα με τις επεκτάσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ανέλυσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου. Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιάννης Γερολέμου ζήτησε χρόνο για ν’ απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε, ενώ για τις περιπτώσεις των Τόρες και Γκαθτανιάγα επεσήμανε πως δεν υπάρχει ανησυχία στο ενδεχόμενο που δεν αποδεχθούν την πρόταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις επεκτάσεις συμβολαίων: «Πάμε πολύ καλά, προχωράμε αργά αλλά σταθερά και κλείνουμε τις υποθέσεις. Γίνονται οι επεκτάσεις συμβολαίων που για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Κρατάμε αυτούς που πιστεύουμε ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΛ. Έμειναν κάποιες εκκρεμότητες και θα δούμε αν θα ολοκληρωθούν. Έχουμε συμβόλαιο μαζί τους, θέλουμε όμως να είναι μέρος του πλάνου και να επεκτείνουν. Δεν ανησυχούμε, δεν υπάρχει άγχος και δεν ανησυχούμε αν θα χάσουμε κάποιους από αυτούς. Και ο Τόρες και ο Γερολέμου και Γκαθτανιάγα έχουν συμβόλαιο, άρα δεν μας ανησυχεί αν δεν αποδεχθούν αυτή την στιγμή. Όταν θα επιστρέψουν στην Κύπρο θα αντιληφθούν κάποια πράγματα».

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι στην Κύπρο, γιατί δεν επεκτείνει το συμβόλαιο του; «Ο Γιάννης πήρε μια πρόταση από τη διοίκηση και μάλιστα ήταν από τους πρώτους. Η απάντηση σου είναι ότι χρειάζεται λίγο χρόνο να σκεφτεί και θα το συζητήσουμε ξανά. Είναι αποδεκτό αυτό, θα του δώσουμε ακόμα 1-2 εβδομάδες να ζυγίσει τα πράγματα και θέλω να πιστεύω ότι επειδή είναι ένα παιδί δικό μας θα πάνε όλα καλά».

Συνεχίζετε να επεκτείνετε την συνεργασία σας με ποδοσφαιριστές, Μαίντεβατς, Ζντραφκόφσκι, Αντρέ Τεϊσέιρα: «Αυτό είναι το πλάνο της διοίκησης και το λέω γιατί ακούω δεξιά-αριστερά ότι δεν υπήρχε πλάνο και τριετία. Είναι πλάνο τριετίας και συντάσσεται πλήρως ο Ντούσαν Κέρκεζ. Το είπε και ο ίδιος ότι με αυτό το υλικό η ΑΕΛ θα είναι δυνατή και θα διεκδικήσει τίτλους. Θα γίνουν και προσθήκες, δεν θα μείνουμε στις ανανεώσεις. Έγιναν δύο προσθήκες και θα πάμε για άλλες τρεις ή τέσσερις».

Οι ανανεώσεις γίνονται εντός οικονομικών πλαισίων; «Δεν είναι καιρός να γίνουν κινήσεις τρελές που δεν θα μπορούμε να στηρίξουμε και στο τέλος θα τα βρούμε μπροστά μας. Δεν είναι λίγα τέτοια παραδείγματα. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα κάνει επενδύσεις. Η ομάδα κινείται σε νούμερα που στο παρελθόν μα έφεραν τεράστιες επιτυχίες. Δεν είναι πάντα μόνο θέμα οικονομικό αλλά και θέμα πλάνου, δουλειάς τρόπου λειτουργίας άλλων πραγμάτων».

Για τον Ολλανδό Χάντρο Σενκ και αν υπάρχει κατάληξη, είπε: «Υπάρχουν 4-5 ποδοσφαιριστές για την θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού. Ο Σενκ είναι σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά δεν υπάρχει κατάληξη ούτε στο θέμα στόπερ, ούτε για άλλες θέσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ