aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζήτησαν για δανεικό τον Κατσαράβα, δεν υπήρχε περίπτωση…»

«Ζήτησαν για δανεικό τον Κατσαράβα, δεν υπήρχε περίπτωση…»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» με τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Γιώργο Σαββίδη στη Cytavision, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν στην ομάδα του.

Για αρχή αναφέρθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα της φετινής Ανόρθωσης και στο γεγονός πως η «Κυρία» για αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή την πήγε: «Νιώθαμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός ήταν πολύ μεγάλο κτύπημα και δεν είχαμε εκείνα τα εχέγγυα για να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και να διαχειριστούμε σωστά την αποτυχία αυτή. Περάσαμε ένα σύντομο διάστημα προετοιμασίας μέχρι την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Δεν μπορεί κάποιος να με πείσει ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας. Από θεωρητικά μικρές ομάδες χάσαμε πόντους, διότι στα ντέρμπι παίξαμε πολύ καλά. . Γενικά θεωρώ πως χάσαμε αδικαιολόγητα βαθμούς διότι είχαμε άσχημο ξεκίνημα. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι, όμως 10-12 βαθμούς σερί».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Για το θέμα του Νίκα Κατσαράβα και τις πληροφορίες που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας για ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν, απάντησε πως ζήτησαν τον Γεωργιανό φορ με τη μορφή δανεισμού από την πολωνική ομάδα, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, αλλά όπως τόνισε «δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά στις μετεγγραφές, μετά από τον Νικολάς Στεφανέλι και τον Όλιβερ Μπουφ, ο Παντελή τόνισε πως σχετικά με τις επόμενες κινήσεις γίνονται σκέψεις για την απόκτηση ενός παίκτη για το κέντρο ή για τα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ακριβό περιουσιακό στοιχείο ο Κατσαράβα

«Στο ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί τίποτα μόνο με την λογική. Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιάς. Θέλαμε να παραμείνει ο κορμός από την περσινή πετυχημένη χρονιά και να ενισχυθούμε με ποδοσφαιριστές που είχαν χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν. Με την έξοδο στην Ευρώπη, χωρίς να το λέμε, νιώθαμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό. Την περσινή χρονιά πετύχαμε εύκολα τον στόχο της Ευρώπης. Μας έδωσε μια υπεραισιοδοξία. Από τα ψηλά βρεθήκαμε σε πιο χαμηλά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Ανάμεσα σε άλλα,συνέχισε: «Η ομάδα πρέπει να σταθεροποιηθεί, να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να μην χάνει παιχνίδια με τον τρόπο που χάσαμε φέτος. Μέσα στο καλό σύνολο που είχαμε στο τελευταίο πρωτάθλημα που κερδίσαμε, είχαμε κάποιους παίκτες που μπορούσαν να πάρουν τα παιχνίδια από μόνοι τους». «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν όλες σου οι κινήσεις να είναι σωστές», πρόσφερε για τον σχεδιασμό που έγινε το περασμένο Καλοκαίρι.

Για τον Λαβόρδε ήταν σύντομος, τονίζοντας: «Ήρθε αργοπορημένα, άργησε να μπει στην ομάδα. Κούρασε αυτό το “έρχομαι-δεν έρχομαι”, μετά προέκυψαν κι οι τραυματισμοί, καταλαβαίνετε… Περιμέναμε πιο πολλά από τον Λαβόρδε, εύχομαι να μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης: H επιβεβαίωση για Κατσαράβα και η οψιόν που δεν υπάρχει για Στεφανέλι

Για την αποτυχία απέναντι στο Παραλίμνι στο πρώτο ματς κυπέλλου και την άμεση επαφή που είχε με τον προπονητή και τους παίκτες, πρόσθεσε: «Χάσαμε το παιχνίδι κυπέλλου με την ΕΝΠ χωρίς να καταλάβουμε πώς το χάσαμε. Έπρεπε να καταλάβουν κάποια πράγματα όσοι προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι. Ήταν απαράδεκτο το αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει και τον προπονητή, όχι μόνο οι παίκτες. Κάποιοι παίκτες μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν ότι έχω δίκαιο. Στο παιχνίδι της Τετάρτης πρέπει να κερδίσουμε 2-0 και να προκριθούμε. Το κύπελλο είναι ένας τίτλος, δίνει εισιτήριο για στην Ευρώπη».

Για τους νεαρούς Κύπριους και το γεγονός πως ο Γιούρχεν Στρέπελ τους εμπιστεύεται, είπε: «Οι νεαροί είναι στην ομάδα και προπονούνται κανονικά. Μέσα στα προβλήματα δεν μπορείς να τους δώσεις τις ευκαιρίες που πρέπει».

Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι «το 90% των φίλων της Ανόρθωσης θεωρούν μεγαλύτερη επιτυχία την πρόκριση επί της Τραπεζούντας, παρά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή η Ανόρθωση είναι προσφυγική ομάδα και τούς πονάει που βρίσκονται μακριά από την Αμμόχωστο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ