aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητείται αποτελεσματικότητα στην ΑΕΛ

Ζητείται αποτελεσματικότητα στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήραν τις ανάσες που ήθελαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και από σήμερα πιάνουν ξανά δουλειά στο βοηθητικό του Τσιρείου με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει στη διάθεσή του (αν όχι σήμερα, από αύριο) και τους διεθνείς για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον επόμενο δύσκολο αγώνα της ομάδας του.

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, επιθυμούν η επιστροφή στο Τσίρειο να συνοδευτεί με νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα τους σε τροχιά διάκρισης. Δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς και ο Χάρης Κυριάκου, προπονείται κανονικά, ενώ η διακοπή ήταν ωφέλιμη και για άλλους ποδοσφαιριστές να βρεθούν στην κατάσταση που θέλει ο προπονητής τους.

Το πρωτάθλημα εισέρχεται σε μια κρίσιμη φάση και στόχος της ΑΕΛ είναι να μη χάσει άλλο έδαφος. Το κλίμα και η διάθεση δεν έχει επηρεαστεί από την πρώτη ήττα, ενώ το πιο σημαντικό, είναι πως και ο κόσμος δεν συζητά αρνητικά για την ομάδα του, αλλά αντίθετα όλοι εκφράζονται θετικά για το μέλλον, δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει για τη δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται.  

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, για να είναι  έτοιμοι το Σάββατο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Δούλεψε και δουλεύει πάνω στο τέλειωμα των φάσεων, στοιχείο που έχει κοστίσει βαθμούς, καθώς σε κάποια παιχνίδια, αυτό το φαινόμενο είχε αρνητικό κόστος.

Βέβαια περισσότερο θα ανησυχούσε τον Κύπριο προπονητή αν η ομάδα του δεν έφτιαχνε ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και ψυχραιμία για να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η ΑΕΛ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ καλό ανασταλτικό μηχανισμό, τον οποίο όμως θέλει να συνδυάσει με την αποτελεσματικότητα. Αυτό που διακρίνει πρώτιστα και συνοδεύει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι το πείσμα, το συνεχές κυνηγητό της μπάλας και η καρδιά.

Το τελευταίο, είναι το βασικό ατού των γαλαζοκιτρίνων και σε αυτό η ΑΕΛ πέτυχε διάνα, καθώς διαθέτει παίκτες με ψυχικά χαρίσματα που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της. Η ΑΕΛ έδειξε πως μπορεί να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους και το δείγμα των δέκα πρώτων αγωνιστικών κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ