aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζητάμε μια Σαλαμίνα με τη χαμένη της μαγεία»

«Ζητάμε μια Σαλαμίνα με τη χαμένη της μαγεία»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας (Red Rebels) εκφράζουν την ανησυχία τους για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, αλλά καλούν τον υπόλοιπο κόσμο να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές και να τους δώσει πίστωση χρόνου.

Αναλυτικά: «Πέρασαν αρκετές μέρες και περιμέναμε να ηρεμήσουν οι ανησυχίες μας πριν να εκφραστούμε, αλλά… Βλέπουμε μία Νέα Σαλαμίνα, η οποία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα όνειρα μας. Αυτό, όπως και πολλούς άλλους Σαλαμινέους, μας γεμίζει με ανησυχίες και αγανάκτηση. Δεν γράφουμε αυτά με σκοπό να θίξουμε κάποιο. Δεν θα σας κάνουμε τους ποδοσφαιρικούς ειδήμονες επειδή γνωρίζουμε τι και ποιοι είμαστε. Όμως απαιτούμε οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ζητάμε μία Σαλαμίνα που είναι το καμάρι των οπαδών της. Ζητάμε μια Σαλαμίνα με τη χαμένη της μαγεία. Ζητάμε πάθος απ’ τους ποδοσφαιριστές. Όπως κάθε βδομάδα θα είμαστε διπλά της. Θα δώσουμε παλμό και θα καταθέσουμε τα λαρύγγια μας. Όμως απαιτούμε από τους παίχτες, το ποδοσφαιρικό τιμ και το Διοικητικό Συμβούλιο να κάνουν τα πάντα για να φτάσουμε στην νίκη.

Σεβαστείτε τον απλό κόσμο, τον βιοπαλαιστή που από το υστέρημά του έρχεται να σε στηρίξει. Θέλουμε ιδρώτα στις φανέλες. Κλείνοντας καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να κατακλείσει το γήπεδο και να δώσει πίστωση χρόνου στην ομάδα. Η υπομονή μας εξαντλείται και περιμένουνε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Pre game Σάββατο η ώρα 4 στον κεντρικό για τρελλό φαγοπότι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ