aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαZητάει ηρεμία και συγκαλεί γενική συνέλευση την 1η Νοεμβρίου

Zητάει ηρεμία και συγκαλεί γενική συνέλευση την 1η Νοεμβρίου

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται στην… επόμενη μέρα μετά από την ήττα από την Πάφο, συγκάλεσε γενική συνέλευση την 1η Νοεμβρίου και μεταξύ καλεί τον κόσμο για στήριξη παρά την απογοήτευση.

Αναλυτικά:

«Στόχος όλων μας είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ποδοσφαιρικής μας Ομάδας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ολοκλήρωσε κατά τη σημερινή μέρα σειρά επαφών και συζητήσεων για μελέτη των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σωματείου ως αποτέλεσμα της μέχρι στιγμής, κακής εικόνας που παρουσιάζει η ποδοσφαιρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα και επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

1. Κατανοεί πλήρως και συμμερίζεται την απογοήτευση που υπάρχει στους φίλους και τα μέλη του σωματείου. Η κακή εικόνα της ομάδας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι αποδεκτή από κανένα και διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αγωνιστική ανάκαμψη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

2. Οι λεκτικές επιθέσεις και απειλές προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και προς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές δεν βοηθούν την όλη κατάσταση. Όλοι οι Σαλαμιναίοι οφείλουμε να επιδείξουμε την αναγκαία ψυχραιμία, ωριμότητα και υπομονή έτσι που να δοθεί χρόνος στο Διοικητικό Συμβούλιο και την ομάδα να εργαστεί για διόρθωση της κατάστασης. Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η αναγκαία αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας καθώς τόσο στην προετοιμασία όσο και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος διαπιστώθηκαν σειρά ζητημάτων που δεν βοηθούσαν την ομάδα.

3. Αφουγκραζόμενοι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και την απαίτηση για διάλογο, ως Διοικητικό Συμβούλιο διαβεβαιώνουμε ότι, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα η πάγια τακτική θα πραγματοποιηθεί. Ως αποτέλεσμα το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση την 1η Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη. Λεπτομέρειες για την Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν το συντομότερο. Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας για ώριμη αντιμετώπιση της κατάστασης καθώς πρώτιστο μέλημα όλων πρέπει να είναι η στήριξη της ομάδας μας με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ