aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητάει 185 εκατομμύρια για Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

Ζητάει 185 εκατομμύρια για Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να ζητήσει 185 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Πολ Πογκμπά είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, The Mirror. Οι πιέσεις προς του «κόκκινους διαβόλους» είναι συνεχείς με αποτέλεσμα οι διοικούντες να βάλουν τιμή πώλησης, η οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή και αναμένεται να εμποδίσει όσους τον διεκδικούν.

Ο Γάλλος μέσος δήλωσε πρόσφατα ότι ήρθε η ώρα για μία καινούρια πρόκληση στην καριέρα του, ενώ και ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το θέμα αναμένεται να λήξει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη αναφορικά με το μέλλον του παρά τις συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας, καθώς επιθυμεί να πάει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Οι συζητήσεις που είχε με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έπιασαν τόπο, ενώ πολλοί συμπαίκτες του, όπως ο Αντρέας Περέιρα, προσπάθησαν μάταια να τον μεταπείσουν, λέγοντάς του πως θα είναι ο ηγέτης που θα τους εμπνεύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ