aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητά την κατάργηση της κάρτας ο Απόλλωνας

Ζητά την κατάργηση της κάρτας ο Απόλλωνας

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ήταν ξεκάθαρος στην άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ. Τάχθηκε ανοικτά κατά της κάρτας φιλάθλου, τονίζοντας, πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές.  «Το μέτρο της κάρτας φιλάθλου πρέπει να καταργηθεί πλήρως, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει το όλο εγχείρημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Απόλλωνα, ενώ  τάχθηκε εναντίον οποιονδήποτε τροποποιητικών ημίμετρων τα οποία προτάθηκαν από άλλους.

Ο Απόλλων, λοιπόν επίσημα πλέον έχει ταχθεί κατά της κάρτας φιλάθλου, με τους οπαδούς της ομάδας, να είναι στο πλευρό της διοίκησης τους. Τέσσερις χιλιάδες φίλοι του Απόλλωνα, έχουν κάνει χρήση της κάρτας φιλάθλου, λόγω Ευρώπης, όμως η προσέλευση στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είναι ικανοποιητική. Μια μεγάλη μάζα φιλάθλων εξακολουθεί να απέχει και η διοίκηση παίρνοντας τον παλμό του κόσμου, τάχθηκε κατά της κάρτας φιλάθλου. Η κατάσταση στις κερκίδες είναι αποκαρδιωτική και ακόμη και αν υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, στον Απόλλωνα θεωρούν πως η κατάργηση της κάρτας θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ