aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητά 300.000 ευρώ η Όρενμπουργκ! (πληροφορίες)

Ζητά 300.000 ευρώ η Όρενμπουργκ! (πληροφορίες)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τεράστιες προσπάθειες καταβάλλει η διοίκηση της Ανόρθωσης, ώστε να μπορέσει να βρει τρόπο για να συμφωνήσει με την Όρενμπουργκ και να κάνει δικό της τον Μίχαλ Γκιουρίς. Στις πρώτες επαφές που έγιναν στη Ρωσία με τους παράγοντες της Όρενμπουργκ φάνηκε να υπάρχει οικονομική διαφορά στο ποσό αποζημίωσης. Και αυτό γιατί οι Ρώσοι αξιώνουν ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, κάτι που η Ανόρθωση δεν μπορεί να δώσει.

Οι Ανδρέας Παντελή και Κυριακός Γιάγκου θα παραμείνουν στη Ρωσία ώς αύριο σε μία προσπάθεια να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ρώσων και να επιστρέψουν στην Κύπρο έχοντας στις αποσκευές τους ολοκληρωμένη τη συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μίχαλ Γκιουρίς. Ο ίδιος ο Σλοβάκος δεν θέλει να παίξει μπάλα ξανά στη Ρωσία και για την ώρα η Ανόρθωση φαίνεται να είναι η ομάδα που «παίζει» πιο δυνατά για την απόκτησή του, αν και υπήρξε και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ το οποίο όμως έχει ατονήσει κάπως.

Διαβάστε επίσης: Αναμένοντας το μήνυμα από τη Ρωσία…

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Αμμοχώστου κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βρεθεί λύση και να ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι Ρώσοι, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά. Αν θα τα καταφέρουν θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέσα στο επόμενο 48ωρο, όμως αυτό που βγαίνει είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της όλης υπόθεσης. Δεν αποκλείεται να προταθούν στους Ρώσους κάποια μπόνους ή και ακόμα ποσοστό μεταπώλησης. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Γκιουρίς είναι πιθανό να υπογράψει στην «Κυρία» τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ, η Ανόρθωση προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την ομάδα παλαιμάχων. Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ενημερώνει πως η εκλογική συνεδρία των παλαιμάχων της ομάδας μας μετατίθεται για τις 29 Μαΐου, ημέρα Τρίτη, στις 18:30,  στην Αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο Αθλητικό Κέντρο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα κληθούν να δώσουν οι Παλαίμαχοι μας την Τετάρτη, 30 Μαΐου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Παλαιμάχων Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ