aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Παίζουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα και θα πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;»

Ζιντάν: «Παίζουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα και θα πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;»

Οι φήμες στην Ισπανία αναφέρουν ως σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη της σεζόν, με κάποια δημοσιεύματα να λένε πως ο Γάλλος έχει ήδη ανακοινώσει στους παίκτες του την απόφαση να αφήσει τον μαδριλένικο πάγκο.

Ο «Ζιζού» ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά μετά το ματς με την Αθλέτικ Μιλμπάο (νίκη της Ρεάλ με 1-0 που την κράτησε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου) τα παραπάνω δημοσιεύματα: «Πώς είναι δυνατόν να πω στους παίκτες μου ότι φεύγω; Παίζουμε τη ζωή μας και το πρωτάθλημα όλο και θα πω ότι φεύγω; Τίποτα. Δεν θα πω ποτέ τέτοιο πράγμα στους παίκτες μου. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια για το μέλλον μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη «μάχη» για το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Είδα μετά τη λήξη του ματς, τι συνέβη στη Μαδρίτη και το Ατλέτικο – Οσασούνα. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό θα συμβεί. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, όπως σήμερα. Χαίρομαι που οι παίκτες το πιστεύουν και θα το προσπαθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ